Булочка «Равлик» з ванільною начинкою, 120г

Склад продукту:

борошно пшеничне вищого ґатунку, начинка «Преста Ваніль», журавлина сушена, вода питна, маргарин для листкого тіста, цукор білий, дріжджі хлібопекарські пресовані, маргарин столовий, поліпшувач хлібопекарський, клейковина пшенична, сіль харчова.

.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 354.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 6.5 г
  • Жирів 15.2 г
  • Вуглеводи  48.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t 20-25°С - 1 доба

More details

 
More info

Булочка вважається найпоширенішим і популярним хлібобулочним виробом. Продукт готують з дріжджового тіста. У сучасній кулінарії є багато різних рецептів, за якими готуються такі вироби як в домашніх умовах, так і на виробництвах. Калорійність булочки, зрозуміло, залежить від того, з чого її готують. Випічка може бути солодкою, з сіллю або добавками, присипками.

Такі хлібобулочні вироби вважаються найпопулярнішими ласощами. Їх готують з маком, родзинками, іншими наповнювачами і присипками. У складі продуктів є деякі вітаміни і мінерали. Калорійність булочки з маком становить 335 ккал на 100 г продукту. Така випічка містить білки (77 г), жири (109 г) і вуглеводи (517 р). Калорійність булочки з маком досить висока, але така ситна і смачна закуска. 

Вважається, що хлібобулочні вироби шкідливі для здоров'я. Це не зовсім так, адже в складі випічки присутні вітаміни і цінні речовини. Зрозуміло, вітаміно-мінеральний склад може бути різним, адже тут все залежить від використовуваних під час готування інгредієнтів.

В булочках на основі житнього борошна присутні вітаміни групи В і Е, а також інші корисні речовини і мінерали, включаючи магній, фосфор, залізо, марганець, цинк, калій і мідь. Калорійність такого продукту також низька - коло 149 ккал. Користі від цього виробу буде більше, ніж від булок з пшеничного борошна.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists