Запіканка зі сливою

Організм людини потребує  білків, жирі і вуглеводів в щоденному раціоні. Все це є в запіканці. У цьому продукті в добре збалансованій формі міститься кальцій і фосфор. Також в запіканці в достатній кількості є клітковина і різноманітні вітаміни. Ось чому запіканку можна вживати хоч щодня. А урізноманітнити страву допомагають начинки, наприклад, слива, яка крім смакових якостей, додає також і власних вітамінів – особливо багата слива на вітамін Р, який сприяє зниженню кров'яного тиску і зміцнює кровоносні судини. Цей вітамін, до речі, добре зберігається навіть при переробці. Тому наші запіканки – смачні і корисні.

Склад продукту

Плоди свіжої сливи

Запіканка зі сливою
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists