Торт «Сметанник»

Ніжний торт зі сметанного тіста: кілька шарів бісквіту, просочених сиропом і перемащених сметанним кремом. Бісквіт має легку та пишну структуру. Сметанник з’явився ще за часів Київської Русі, але тоді він готувався інакше: замішували густе тісто на основі сметани, з якого смажили тонкі коржі на сковорідках; їх перемащували сметаною і поливали медом.

На початку 90-х у бісквітні коржі почали додавати сметану, так з’явився основний рецепт сметанника, яким користуються зараз. В коржі можна додавати сухофрукти, горіхи, мак, мед, какао, шоколад.

Склад продукту

борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор-пісок, яйця курячі, сметана, кефір, цукор ванільний, какао-порошок, сода харчова, оцет столовий 9%, сорбінова кислота. Волоські горіхи.

Поживна цінність продукту (100 гр)

  • Енергетична цінність 420.0 Ккал
  • Білків 4,0 гр
  • Жирів 27,52 гр
  • Вуглеводів 53,7 гр
Торт «Сметанник»
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists