Торт «Наполеон»

Торт «Наполеон» готують для важливих подій та урочистих заходів. Без цього чудового торта не обходиться солодке меню жодного кафе та ресторану. «Наполеон» – це той же мільфей, тільки у форматі торта. Mille-feuilles по-французьки означає «тисяча верств», тобто це багатошаровий десерт з безлічі шарів тонкого тіста. У приготуванні «Наполеона» саме тісто має вирішальну роль – чим більш тонкими та легкими вийдуть коржі, тим смачнішим буде торт. Для приготування цього ніжного десерту кондитери ТМ «Молоко від фермера» обирають борошно тільки вищого ґатунку та натуральне, свіже масло –   цьому таємниця приготування справжнього «Наполеону».

Склад продукту

борошно пшеничне вищого ґатунку, цукор-пісок, яйця курячі, молоко коров’яче, масло вершкове, маргарин, цукрова пудра, цукор ванільний, сорбінова кислота.

Поживна цінність продукту (100 гр)

  • Енергетична цінність 420.0 Ккал
  • Білків 4,1 гр
  • Жирів 27,52 гр
  • Вуглеводів 53,7 гр
Торт «Наполеон»
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists