Сир Сулугуні

Сулугуні - твердий розсільний сир щільної консистенції, який отримують з натурального коров’ячого, овечого й козиного молока або їх суміші з додаванням спеціальних заквасок. Смак сулугуні помірно солоний з яскраво вираженим кисломолочним присмаком. Користь цього сиру, насамперед, обумовлена технологією його виробництва, яка виключає консерванти та зберігає всі необхідні корисні для організму речовини. Саме тому цей сир є натуральним екологічно чистим продуктом.

Сулугуні є джерелом повноцінного білку з багатим амінокислотним складом, відсоткове відношення жиру в якому досягає 40-50%, що дозволяє покривати енергетичні затрати організму. Сир також містить ряд вітамінів, макро- й мікроелементи, органічні кислоти. Мінеральний склад сиру, головним чином, представлений кальцієм, магнієм, натрієм та фосфором. Завдяки своїм властивостям сулугуні рекомендується включати в раціон харчування людям будь-якого віку, особливо корисним він є для дітей, майбутніх мам і для тих, у кого ослаблений організм після хвороби.

Щоб сир якнайкраще розкрив свої смакові якості, необхідно, щоб до вживання він відлежався при кімнатній температурі близько 2х годин.

Склад продукту

молоко коров’яче незбиране, молокозсідальний фермент, сіль кухонна харчова.

Поживна цінність продукту ( 100 гр)

  • Енергетична цінність 271.0 Ккал
  • Білків 25 гр
  • Жирів 19 гр
  • Вуглеводів 56 гр
Сир Сулугуні
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists