Сир Російський

Російський твердий сир отримують з пастеризованого коров’ячого молока з додаванням сичужних ферментів та закваски молочнокислих бактерій, йому притаманний чистий аромат та добре виражений сирний смак. Відноситься до найбільш поживних та калорійних продуктів харчування.

Цей сир не тільки смачний, а й корисний молочний продукт, оскільки містить необхідні для організму речовини: незамінні амінокислоти, фосфор, кальцій, вітаміни (А, група В, РР та ін.), легкорозчинні білки, які швидко засвоюються. Унікальність російського сиру полягає в тому, що в ньому міститься значно більше білка, ніж у м’ясі та рибі.

Наявність в раціоні харчування сиру забезпечить організм кальцієм, зміцнить кістки, покращить роботу печінки, гормональний обмін та загальний стан організму. Рекомендується для людей з хворими суглобами, при анемії та гепатиті. Російський сир чудово смакує як окрема закуска, так і в поєднанні з іншими продуктами.

Склад продукту

молоко коров’яче незбиране, сіль харчова, хлористий кальцій, калій азотний, закваска бактеріальна, молокозвертаючі ферменти.

Поживна цінність продукту (100 гр)

  • Енергетична цінність 209.0 Ккал
  • Білків 2,3 гр
  • Жирів 29.0 гр
  • вітамін А – 0.10 мг
  • вітамін В – 0.44 мг
Сир Російський
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists