Масло вершкове

Вершкове масло – молочний продукт, який отримують шляхом збивання свіжого або кислого молока, вершків чи перетворення високо жирних вершків. Відзначається високою калорійністю. Складається з молочного жиру, мікроскопічних частинок води та молочних білків.

Молочний жир характеризується цінними біологічними та смаковими якостями, включає збалансований комплекс жирних кислот, містить фосфатиди, жиророзчинні вітаміни і легко засвоюється організмом.

Вершкове масло – джерело вітамінів (А, D, Е) та мінеральних речовин. Цінне масло з високим вмістом вітаміну А, який необхідний для зору, нормальної роботи імунної та репродуктивної систем.

Натуральне масло – корисний продукт як для дорослих, так і для дітей. Вживання масла дітьми сприяє нормальному росту та розвитку їхнього організму, а також поліпшує захисну функцію. Жінкам допомагає у збереженні молодості шкіри: підвищує її еластичність та перешкоджає проникненню мікробів.

Склад продукту

високо жирні пастеризовані вершки, отримані з коров’ячого молока, маслянка свіжа.

Поживна цінність продукту ( 100 гр)

  • Енергетична цінність 656.0 Ккал
  • Білків 0,3 гр
  • Жирів 72,5 гр
  • Вуглеводів 0,5 гр
Масло вершкове

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists