Ряжанка 3,2%

Ряжанка – традиційний кисломолочний продукт української кухні, отриманий шляхом сквашування коров’ячого топленого молока термофільними молочнокислими стрептококами і чистими культурами болгарської палички протягом 3-6 годин. Має кремовий відтінок і традиційний кисломолочний смак.

Корисних речовин в ряжанці майже стільки ж, скільки і в молоці, але з ряжанки вони засвоюються краще. Вважається, що одна склянка ряжанки містить чверть добової потреби організму в кальції та 20 % добової норми фосфору. Молочна кислота збуджує апетит, покращує роботу шлунково-кишкового тракту й нирок. Завдяки своїм корисним властивостям ряжанка – один з найважливіших продуктів харчування, вона покращує травлення, засвоєння поживних речовин, регулює роботу кишечника та сприяє зниженню холестерину. Вживання ряжанки підвищує життєвий тонус і благотворно впливає на організм. 

Ряжанка чудово тамує спрагу, а тому є рівноцінною альтернативою воді в спекотну пору року. Цей кисломолочний продукт рекомендується людям з хворими внутрішніми органами, особливо при захворюваннях печінки й жовчного міхура; а також при атеросклерозі і гіпертонії. Ряжанка широко застосовується у приготуванні косметичних засобів для оздоровлення шкіри й зміцнення волосся.

Ряжанка – безперечно дуже корисний і смачний продукт, завдяки її багатому вітамінно-мінеральному складу та ніжному смаку, саме тому її необхідно включати в раціон дітей та дорослих.

Склад продукту

молоко коров’яче незбиране, закваска чистих культур молочнокислих бактерій.

Поживна цінність продукту ( 100 гр)

  • Енергетична цінність 55.0 Ккал
  • Білків 3,0 гр
  • Жирів 3,2 гр
  • Вуглеводів 3,5 гр
Ряжанка 3,2%
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists