Козине молоко

Козине молоко надзвичайно корисне, ще в давні часи ним поїли дітей: здорових для зміцнення імунітету, а хворих – для швидкого одужання та відновлення сил. У козиному молоці міститься близько сорока біологічних компонентів, необхідних для людського організму, зокрема, вітаміни (А, С, В1, В2, В6, В12), амінокислоти, ферменти та мікроелементи.

У козиному молоці в шість разів більше кобальту, ніж у коров’ячому, а він є головною компонентою вітаміну В12, який відповідає за кровотворні й обмінні процеси в організмі.

Козине молоко містить мало лактози, легко перетравлюється, не викликаючи розладу шлунку, а тому добре підходить для людей, котрі погано переносять лактозу. Молоко нормалізує роботу травної системи, його рекомендують під час загострення виразкової хвороби шлунку.

Молоко вважається лікувальним продуктом при порушенні обміну речовин, застудах, шкірних захворюваннях та хворобах суглобів; сприяє лікуванню онкологічних захворювань; прискорює процес регенерації органів. Доведено, що козине молоко сприяє виведенню з організму солей важких металів.

У складі молока високий вміст калію, який відіграє велику роль в діяльності серцево-судинної системи. З козиного молока краще засвоюється залізо, ніж з коров’ячого.

Вживання козиного молока корисно як для дітей, так і для дорослих. Широко використовують для штучного грудного вигодовування малюків.

 

Склад продукту

молоко цільне (жирність 4.8-6%).

Поживна цінність продукту ( на 100 гр козиного молока)

  • Енергетична цінність 66.7 Ккал
  • Білків 3.0 гр
  • Жирів 4,2 гр
  • Вуглеводів 4,2 гр
Козине молоко
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists