Йогурт

Йогурт – це кисломолочний продукт, який отримують шляхом сквашування молока за допомогою спеціальних мікроорганізмів – болгарської палички і термофільного молочнокислого стрептокока. Сквашується культурами Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. Живий йогурт, що містить біфідобактерії та живі культури, - справжнє джерело здоров’я. Корисні властивості йогурту залежать від закваски та знежиреного молока.

Йогурт набагато краще засвоюється, ніж молоко, особливо дорослим організмом.

Йогурт містить макро- та мікроелементи, вітаміни, є джерелом лактози, яка так необхідна для кишечника. Таким чином, вживання живих йогуртів сприяє відновленню мікрофлори кишечника, очищенню від токсинів та загальному поліпшенню роботи травної системи.

Цей цінний продукт перешкоджає появі остеопорозу, зміцнює імунітет й підвищує захисні властивості організму. Є природним антибіотиком: знищує шкідливі бактерії, зокрема стрепто- й стафілококи.

Йогурт є універсальним продуктом, оскільки його можна вживати як десерт, використовувати як заправку для салатів, маринад до шашлику, для приготування соусів та інших страв.

ТМ «Фермерське молоко» пропонує вам густий йогурт без домішок (жирність 3,2 %) та питні йогурти з додаванням натуральних фруктів та ягід (жирність 2 %).

Склад продукту

молоко коров’яче, закваска чистих культур молочнокислих бактерій, цукор білий.

Поживна цінність продукту (йогурт обезжирений 100 гр)

  • Енергетична цінність 57.0 Ккал
  • Білків 3.0 гр
  • Жирів 3.2 гр
  • Вуглеводів 10.5 гр
Йогурт
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists