Кефір

Молоко кисле – кисломолочний напій, отриманий в процесі сквашування коров’ячого молока спеціальними кефірними грибками, у склад яких входять окрім різних мікроорганізмів також дріжджі. Має білий колір та однорідну консистенцію. Цей продукт є джерелом вітамінів, макро- та мікроелементів, які добре засвоюються організмом.

Кефір відноситься до дієтичних продуктів харчування, позитивно впливає на організм і сприяє кращому засвоєнню їжі. Завдяки вмісту живих бактерій кефір нормалізує роботу кишечника, бореться з дисбактеріозом,  перешкоджає розвитку кишкових інфекцій.

Кефір врятує від хронічної втоми, допоможе при порушеннях нервової системи, є профілактичним засобом цирозу печінки, цукрового діабету та деяких видів онкологічних захворювань.

Відноситься до низькокалорійних продуктів і добре підходить для дієт.

Склад продукту

молоко коров’яче незбиране, закваска чистих культур молочнокислих бактерій.

Поживна цінність продукту ( кефір 100 гр)

  • Енергетична цінність 55.0 Ккал
  • Білків 3,0 гр
  • Жирів 3,2 гр
  • Вуглеводів 3,5 гр
Кефір
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists