Сир Моцарелла

Молоко, з якого готується сир, не піддається термообробці, завдяки чому зберігаються всі корисні властивості продукту. Готовий сир не містить консервантів, а тому рекомендується навіть маленьким дітям.

Моцарела містить є джерелом вітамінів (А, група В, Д, Е, РР, К), макро-(кальцій, фосфор, магній, натрій, калій) та мікроелементів (цинк, селен, залізо та ін.)

Високий вміст кальцію, фосфору та вітаміну А роблять сир цінним продуктом харчування для дітей, вагітних жінок і людей похилого віку.

Вчені стверджують, що дієта з включенням невеликої кількості моцарели: перешкоджає розвитку остеопорозу, зміцнює кістки та сприяє заживанню переломів, лікує гіпертонію, покращує зір, роботу нервової та кровоносної систем. 

Ніжний та витончений смак моцарели добре поєднується з м’ясом, рибою, овочами та спагеті. Широко використовується для приготування піци, запіканок, салатів.

Кульки моцарели не можна піддавати впливу високих та низьких температур, оскільки структура сиру руйнується: при нагріванні він перетворюється на воду і творог, а при заморожуванні – розшаровується.

Склад продукту

Молоко коров’яче незбиране, молокозсідальний фермент, сіль кухонна харчова

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту

  • Енергетична цінність (271 ккал)
  • Білків 25 гр
  • Жирів 19 гр
Сир Моцарелла
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists