Сирники, 300г

Склад продукту:

 кисломолочний сир, цукор, манна крупа, ванільний цукор, яйце куряче.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 114.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 11.7 г
  • Жирів 1.8 г
  • Вуглеводи  12.8 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 6°С – 72 години.

More details

 
More info

Існує багато рецептів сирників. За деякими з них сирники не смажать (у сковорідці на олії), а печуть (у духовці), ще за одними до складу сирників входить дуже мало (або й немає зовсім) борошна або, наприклад, манка. Найбільшу варіативність в рецептах сирників мають додатки до сирної маси. В Україні   найпопулярнішими є сирники з родзинками, рідше з іншими сухофруктами (наприклад, з курагою, чорносливом, горіхами тощо). У північних і східних сусідів - у росіян та білорусів до сирників подеколи додають овочі, наближаючи їх таким чином до свого роду млинців із сиром і овочами, скажімо, білоруси додають картоплю, а росіяни моркву. У поляківпід словом пол.  sernik переважно розуміється традиційний сирний пиріг.

Сирники, як страва, безперечно походять з традиційної селянської кухні. Оскільки інгридієнти сирників є традиційними для української кухні, страву можна вважати достатньо давньою. Принаймні, сирники як селянська їжа фігурують в описах побуту українців і в найбільш ранніх кухарських книгах18-19 сторіч.

Простота приготування і відносна дешевизна основних інгредієнтів зробили сирники дуже популярними в Україні (і по всій Сх. Європі) як поживний сніданок і десерт.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists