Сир «Плавлений ковбасний копчений», 45.0%

Склад продукту:

сир нежирний для плавлення, сир жирний для плавлення,  масло вершкове, вода питна, сироватка молочна суха, емульгуюча сіль, сіль харчова, антимікробний препарат «Натамакс», природний рослинний барвник «Annato». Масова частка жиру в сухій речовні – 45%.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 262.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 16.7 г
  • Жирів 20.7 г
  • Вуглеводи  2.2 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від -4°С до +4°С - 90 діб.

More details

Сир «Плавлений ковбасний копчений», 45.0%
 
More info

До складу ковбасного сиру входять молочні продукти (нежирні сорти сиру, масло, сироватка та ін.) та різні види сичужних сирів. До нього часто додають різні смакові та ароматичні домішки, наприклад, кмин та перець. Характерний смак сирів цієї групи зумовлений копченням та доданими наповнювачами. Завдяки особливостям рецептури та процесові копчення, ковбасний сир відрізняється зниженим вмістом вологи. Перші ковбасні сири з’явилися за часів СРСР у місті Угличі, тоді цей продукт вважали експериментальною розробкою. Однак із часом його смак набув такої широкої популярності, що протягом ось уже кількох десятиліть цей сир є улюбленим продуктом багатьох споживачів.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists