Сир «Елітний темний»

Склад продукту:

молоко коров’яче цільне, молоко коров’яче знежирене, сіль харчова, хлористий кальцій, «Афілакт» лізоцим хлорид, закваска бактеріальна, ферментний препарат, природний рослинний барвник «Annato».

  • Енергетична цінність 100г продукту - 322.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 22.82 г
  • Жирів 25.65 г
  • Вуглеводи  2.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від -4°С до 0°С - 90 діб після завершення терміну дозрівання, за t від 0°С до 6°С - 45 діб після завершення терміну дозрівання. Термін дозрівання становить 32 дні від дати варки. Дата варки вказана на головці сиру.

More details

 
More info

Якість сирів у всьому світі оцінюють спеціально підготовлені експерти. З великої кількості сортів вони визначили кращі з кращих. Це сири найвищої якості, які називають «елітними». Зазвичай це напрочуд смачні і, безперечно, дуже дорогі сири.

Сири елітного класу – це високоякісний продукт, виготовлений із сирого непастеризованого коров'ячого, овечого, козячого, навіть оленячого молока, а також молока буйволиць. Такі сири найчастіше виготовляють на невеликих сімейних сироварнях вручну за особливими, суворо засекреченими рецептами й технологіями.

Іноді сири проходять додаткову обробку або при їх приготуванні додають особливі компоненти (соки, вина, коньяки, пиво, фрукти тощо) Елітним сирам нерідко забезпечують особливі умови для дозрівання. Здебільшого вони мають оригінальну форму, розміри, нарізку, упаковку або обробку поверхні голівок.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists