Сир «Голандський Преміум», 50.0%

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, сіль харчова, розчин хлориду кальцію, калій азотнокислий, харчовий барвиник «Annato», ферментний препарат, закваска бактеріальна. Масова частка жиру в сухій речовні – 50%.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 392.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 23.5 г
  • Жирів 30.9 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 8°С включно - 5 місяців.

More details

 
More info

Згідно ДСТУ 6003:2008, голландський сир виготовляється виключно з молочної сировини без додавання рослинних жирів та білків. Його колір має бути білим або світло-жовтим, консистенція ― пластичною, однорідною, на зрізі може злегка кришитися.

Важливо, що назва голландського сиру, який відповідає ДСТУ 6003:2008, не повинна містити додаткових слів, таких як «новий», «екстра», «люкс», «справжній», «100% натуральний» і т.п. Стандарт забороняє використовувати також варіант назви «Голландія». Будь-які маркетингові хитрощі, що ховаються за привабливою, але зміненою назвою, мають насторожити вимогливого покупця, що цінує високу якість . Будьте уважними в супермаркетах та на ринках, уникайте псевдосиру. Купуючи сир, зважайте на термін його придатності та умови зберігання. Правильна температура зберігання голландського сиру коливається від -4 до 6˚С.

Не дивлячись на те, що традиційний для нас голландський сир зовсім не з Голландії, він має цінні поживні якості та чудовий смак. Голландці б пишалися таким продуктом.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists