Сир «Білоцерковський»

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, сіль харчова, закваска бактеріальна, препарат ферментації молока, калій, барвник натуральний.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 392.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 23.5 г
  • Жирів 30.9 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 8°С - 4 місяці.

More details

 
More info

Твердий сир виготовляється з молока домашньої худоби: корів, кіз, овець, буйволів. Зазвичай має світло-жовтий або білий колір. 

Сир один з найкалорійніших продуктів харчування.Поживча цінність зумовлена високою концентрацією білків та жирів. Залежно від сорту, в 100 г міститься 15-27 % білків, 20-32 % жирів. Енергетична цінність 100 г сиру становить до 450 ккал.

У світі виготовляються сотні сортів сиру. Їх тип, консистенція і аромат залежать від походження молока (включаючи харчування тварин), того чи було воно пастеризоване, жирності, бактерій, обробки, умов і тривалості дозрівання. Як ароматизатори можуть використовуватися трави, спеції, або деревний дим. Жовтий та червоний колір багатьох сирів є наслідком додавання аннато.

Сир можна подавати на сніданок, обід, вечерю. У деяких народів гострі сири подають на десерт, перед фруктами.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists