Сир «Російський», 50.0%

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, сіль харчова, калій азотнокислий, хлористий кальцій, закваска бактеріальна, ферментний препарат. Масова частка жиру в сухій речовні - 50%.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 209.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 23.0 г
  • Жирів 29.0 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 8°С - 60 діб.

More details

 
More info

Російський твердий сир отримують з пастеризованого коров’ячого молока з додаванням сичужних ферментів та закваски молочнокислих бактерій, йому притаманний чистий аромат та добре виражений сирний смак. Відноситься до найбільш поживних та калорійних продуктів харчування.

Цей сир не тільки смачний, а й корисний молочний продукт, оскільки містить необхідні для організму речовини: незамінні амінокислоти, фосфор, кальцій, вітаміни (А, група В, РР та ін.), легкорозчинні білки, які швидко засвоюються. Унікальність російського сиру полягає в тому, що в ньому міститься значно більше білка, ніж у м’ясі та рибі.

Наявність в раціоні харчування сиру забезпечить організм кальцієм, зміцнить кістки, покращить роботу печінки, гормональний обмін та загальний стан організму. Рекомендується для людей з хворими суглобами, при анемії та гепатиті. Російський сир чудово смакує як окрема закуска, так і в поєднанні з іншими продуктами.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists