Сир «Шеврет»

Склад продукту:

молоко козине, культури молочнокислих бактерій, фермент сичужний, сіль.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 452.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 30.4 г
  • Жирів 35.7 г
  • Вуглеводи  2.1 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t 0°С до 6 ºС - 15 діб.

More details

 
More info

Шеврет – твердий сир з козиного пастеризованого молока. Технологія виробництва передбачає другий нагрів та посилене пресування сирних головок. Визріває такий сир від 2 місяців до півроку без плісняви на поверхні шкірки (при появі плісняви передбачено її обмивання в розчині солі). 

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists