Сир «Капринос»

Склад продукту:

молоко козине, культури молочнокислих бактерій та плісняви, фермент сичужний, сіль харчова.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 452.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 30.4 г
  • Жирів 35.7 г
  • Вуглеводи  2.1 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°C до 6ºС - 30 діб.

More details

 
More info

Капринос - це твердий сир з козиного пастеризованого молока, при виробництві якого використовується термофільна культура. При визріванні шкірочка покривається білою та синьою пліснявою, яка надає пікантний смак та різкий запах. Витримка 2 місяці.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists