Бринза «Болгарська»

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, закваска тип lat by, ферментний препарат (maxiren), сіль харчова, хлорид кальцію.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 262.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 17.9 г
  • Жирів 19.2 г
  • Вуглеводи  0.2 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

у вакуумнй упаковці за t від +2°С до +6°С – 2 місяці.

після відкриття за t від 0°С до +6°С - 7 діб.

More details

 
More info

Бринза є одним з найкорисніших сирів, вона містить вітаміни (А, Е, С, група В), мікроелементи та мінеральні речовини: солі калію, кальцію та фтору. Кальцій, що знаходиться в бринзі – легко засвоюється, 70-100 г сиру забезпечують загальну потребу організму в цьому елементі. А також є джерелом білка, необхідного для організму.

Регулярне вживання бринзи покращує травлення, сприяє росту волосся, зміцненню кісток і зубів, робить шкіру гладкою та пружною. Важливо відмітити надзвичайну користь бринзи для шкіри, яка стає еластичною.

Цей сир широко використовується для приготування різноманітних страв (закуски, салати, супи, випічка та ін.). Бринза добре смакує з болгарським перцем, листям салату, лимоном, маслинами та цибулею.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists