Сир сулугуні «Косичка»

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, сіль харчова, сичужний фермент.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 297.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 26.0 г
  • Жирів 21.0 г
  • Вуглеводи  1.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

в полімірній плівці за t від 6°С до 8°С – 28 діб

після відкриття за t від 0°С до 6°С - 25 діб.

More details

 
More info

Сир-косичка має ще одну назву – «Чечіль». У перекладі з вірменської мови означає «заплутаний». Далеко не всі знають про те, що цей волокнистий сир є у Вірменії національною стравою.

Треба сказати, що «кіски» з волокнистих ниток заплітаються зовсім не для краси. Він відповідають за якість готового продукту. Адже так корисні властивості молочної сировини, поживні соки і корисні для людини мікроелементи набагато краще зберігаються. Чечил варто вживати в їжу тим людям, які відчувають нестачу в кальції або сидять на досить жорсткій дієті.. Але не потрібно забувати про те, що Чечіль містить в собі багато солі, а вона, як відомо, затримує рідину в організмі, викликаючи утворення набряків. Тому тут треба не перестаратися.

Сир-косичка може мати різну колірну забарвлення, починаючи від молочно-білого і закінчуючи злегка жовтуватим відтінком. Звичайний Чечіль зберігається 60 днів, а копчений – всі 75 діб.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists