Сир «Сулугуні»

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, сичужний фермент, сіль харчова.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 280.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 20.0 г
  • Жирів 24.0 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

в полімірній плівці за t від 6°С до 8°С – 28 діб; після відкриття за t від 0°С до 6°С - 25 діб.

More details

 
More info

Грузинський сир сулугуні вже давно облюбували українціпередусім за його чудовий смак та універсальність. Помірна солоність цього сиру та приємний кисломолочний аромат ідеально доповнює різноманітні страви.

Назва сулугуні перекладається як «душа і серце». Грузини так люблять цей сир, що у 2011 році навіть запатентували його рецепт. До речі, спеціалісти вважають сулугуні одним із найстаріших сирів світу.

Виготовляють його за спеціальною технологією з буйволячого, коров’ячого або козячого молока. За кольором сиру легко дізнатися, з якого молока він виготовлений. Наприклад, жовтуватий сулугуні вважається дорогим делікатесом, бо готується він з буйволячого молока, яке для нас є майже екзотикою. Сир білого кольору роблять з коров’ячого або козячого молока. Цього продукту завжди вдосталь, тому ціна коров’ячого та козячого сулугуні доступна.

Сулугуні готують виключно з натуральних продуктів, тому він містить чимало вітамінів та мікроелементів, цінних для людини. Лікарі рекомендують вживати його при остеопорозі, артриті та ревматизмі, бо цей сир багатий на кальцій. Не слід забувати, що попри свою величезну користь цей продукт доволі калорійний. У 100 грамах міститься 290 ккал, а жирність сиру становить 40–50%.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists