Сир «Фета»

Склад продукту:

молоко коров’яче знежирене, молочнокислі культури, рослинний жир, регулятор кислотності, сичужний фермент, сіль.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 290.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 9.3 г
  • Жирів 19.0 г
  • Вуглеводи  4.5 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t 4±2°C -14 діб.

More details

 
More info

 Фета — популярний грецький  сир. Слово «фета» (грец.) італійського походження (італ. fetta = «скибка») і означає «скибка (сиру)». Класичний фета виготовляється з овечого молока, інколи додається козяче молоко (5-10 %). Застосування консервантів і барвників забороняється. Фета належить до групи м'яких сирів, його жирність становить 40-45%. З фетою споріднені деякі сири балканського і карпатського регіонів.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists