Сир Моцарелла «Чері», 45.0%

Склад продукту:

молоко коров’яче пастеризоване, сіль харчова, закваска бактеріальна, фермент сичужний. Масова частка жиру в сухій речовні – 45%.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 336.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 27.5 г
  • Жирів 22.0 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 6°С - 10 діб.

More details

 
More info

оцарелла - це сир №1 в Італії. Він надзвичайно корисний і смачний. Ми давно виробляємо цей італійський сир в Україні.  Сир Моцарелла виробляється зі свіжого фермерського молока без додавання жодних штучних домішок.  Моцарелла славиться великою кількістю вітамінів і мінералів. Одна кулька такого сиру насичує організм ніацином, тиаміном, біотином, вітамінами В5 і В6, які так необхідні для здоров’я органів зору і шкіри. Також являється джерелом здорового білка, який так необхідний для побудови функціонування мускулатури, виробленню енергії, кісток. Незабутній смак, розмаїття блюд та нереальна кількість корисних властивостей дає право вважати Сир Моцареллу   незамінним продуктом нашого столу. Часте споживання сиру зменшує ризики розвитку раку молочної залози, раку кишківника, ревматизму, різних форм захворювання серцево-судинних захворювань, бореться з проблемами зайвої ваги, сприяє швидкому загоєння переломів, підвищує імунітет, зменшує прояви ПМС, бореться з мігренню тощо. 

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists