Сир Моцарела «Італійська», 45.0%

Склад продукту:

молоко коров’яче пастеризоване, сіль харчова, закваска бактеріальна, фермент сичужний. Масова частка жиру в сухій речовні – 45%.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 336.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 27.5 г
  • Жирів 22.0 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 6°С включно - 10 діб.

More details

 
More info

Моцарелла - молодий італійський сир з молока чорних буйволиць, або з коров'ячого молока. Сир у вигляді білих кульок, замочених в розсолі, так як він довго не зберігається. Використовується при приготуванні піци, а також в різних салатах, запіканках. Моцареллу також використовують для приготування пирога кальцоне, холодних закусок, а також нею можна смакувати і в чистому вигляді.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists