Сир «Моцарела» с зеленню, 45.0%

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, сіль харчова, фермент сичужний, кріп, петрушка. Масова частка жиру в сухій речовні – 45%.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 240.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 18.0 г
  • Жирів 24.0 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 6°С - 10 діб.

More details

 
More info

Молоко, з якого готується сир, не піддається термообробці, завдяки чому зберігаються всі корисні властивості продукту. Готовий сир не містить консервантів, а тому рекомендується навіть маленьким дітям.

Моцарела містить є джерелом вітамінів (А, група В, Д, Е, РР, К), макро-(кальцій, фосфор, магній, натрій, калій) та мікроелементів (цинк, селен, залізо та ін.)

Високий вміст кальцію, фосфору та вітаміну А роблять сир цінним продуктом харчування для дітей, вагітних жінок і людей похилого віку.

Вчені стверджують, що дієта з включенням невеликої кількості моцарели: перешкоджає розвитку остеопорозу, зміцнює кістки та сприяє заживанню переломів, лікує гіпертонію, покращує зір, роботу нервової та кровоносної систем. 

Ніжний та витончений смак моцарели добре поєднується з м’ясом, рибою, овочами та спагеті. Широко використовується для приготування піци, запіканок, салатів.

Кульки моцарели не можна піддавати впливу високих та низьких температур, оскільки структура сиру руйнується: при нагріванні він перетворюється на воду і творог, а при заморожуванні – розшаровується.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists