Сир «Адигейський», 40.0%

Склад продукту:

молоко коров’яче, сироватка, сичужний фермент.

Масова частка жиру в сухій речовні - 40%.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 213.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 17.3 г
  • Жирів 15.2 г
  • Вуглеводи  0.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

в полімерній плівці за t від 0°С до 8°С - 20 діб.

після відкриття за t від 0°С до 6°С - 7 діб.

.

More details

 
More info

Адигейський сир – джерело мінеральних солей, вітамінів, амінокислот, ферментів та органічних кислот. 80 г сиру містять добову норму необхідних організму амінокислот,  а також забезпечують половину норми кальцію, натрію й вітамінів групи В.

Білки й жири, що знаходяться у складі сиру, засвоюються на 98 %, саме тому він є необхідним для спортсменів.

Однією з переваг адигейського сиру є його низька калорійність, завдяки чому його можуть спокійно вживати люди, які переймаються стрункістю своєї фігури, а також ті, кому протипоказані солоні й жирні продукти (люди з підвищеним артеріальним тиском).

Адигейський сир – натуральний антидепресант, високий вміст триптофану допомагає підняти настрій та покращує сон.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists