Йогурт з вишнею 450г, 2.5%

Склад продукту:

молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, закваска чистих культур молочнокислих бактерій, наповнювач «Вишня» 10% (вишня, цукор білий, модифікований крохмаль, ароматизатори вишні, цитрат натрію, β-каротин).

  • Енергетична цінність 100г продукту - 63.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 3.2 г
  • Жирів 2.5 г
  • Вуглеводи  7.0 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

в герметично закритій тарі за t 4±2°С - 5 діб

після відкриття за t від 0 до 6°С - 60 годин

More details

 
More info

Йогурт – це кисломолочний продукт, який отримують шляхом сквашування молока за допомогою спеціальних мікроорганізмів – болгарської палички і термофільного молочнокислого стрептокока. Сквашується культурами Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. Живий йогурт, що містить біфідобактерії та живі культури, - справжнє джерело здоров’я. Корисні властивості йогурту залежать від закваски та знежиреного молока.

Йогурт набагато краще засвоюється, ніж молоко, особливо дорослим організмом.

Йогурт містить макро- та мікроелементи, вітаміни, є джерелом лактози, яка так необхідна для кишечника. Таким чином, вживання живих йогуртів сприяє відновленню мікрофлори кишечника, очищенню від токсинів та загальному поліпшенню роботи травної системи.

Цей цінний продукт перешкоджає появі остеопорозу, зміцнює імунітет й підвищує захисні властивості організму. Є природним антибіотиком: знищує шкідливі бактерії, зокрема стрепто- й стафілококи.

Йогурт є універсальним продуктом, оскільки його можна вживати як десерт, використовувати як заправку для салатів, маринад до шашлику, для приготування соусів та інших страв.

ТМ «Фермерське молоко» пропонує вам густий йогурт без домішок (жирність 3,2 %) та питні йогурти з додаванням натуральних фруктів та ягід (жирність 2 %).

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists