Ряжанка 450 г, 3.2%

Склад продукту:

 молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, закваска чистих культур молочнокислих бактерій.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 59.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 3.0 г
  • Жирів 3.2 г
  • Вуглеводи  3.5 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

в герметично закритій тарі за t 4±2°С - 5 діб.

після відкриття за t від 0 до 6°С - 60 годин.

More details

 
More info

Ряжанка – традиційний кисломолочний продукт української кухні, отриманий шляхом сквашування коров’ячого топленого молока термофільними молочнокислими стрептококами і чистими культурами болгарської палички протягом 3-6 годин. Має кремовий відтінок і традиційний кисломолочний смак.

Корисних речовин в ряжанці майже стільки ж, скільки і в молоці, але з ряжанки вони засвоюються краще. Вважається, що одна склянка ряжанки містить чверть добової потреби організму в кальції та 20 % добової норми фосфору. Молочна кислота збуджує апетит, покращує роботу шлунково-кишкового тракту й нирок. Завдяки своїм корисним властивостям ряжанка – один з найважливіших продуктів харчування, вона покращує травлення, засвоєння поживних речовин, регулює роботу кишечника та сприяє зниженню холестерину. Вживання ряжанки підвищує життєвий тонус і благотворно впливає на організм. 

Ряжанка чудово тамує спрагу, а тому є рівноцінною альтернативою воді в спекотну пору року. Цей кисломолочний продукт рекомендується людям з хворими внутрішніми органами, особливо при захворюваннях печінки й жовчного міхура; а також при атеросклерозі і гіпертонії. Ряжанка широко застосовується у приготуванні косметичних засобів для оздоровлення шкіри й зміцнення волосся.

Ряжанка – безперечно дуже корисний і смачний продукт, завдяки її багатому вітамінно-мінеральному складу та ніжному смаку, саме тому її необхідно включати в раціон дітей та дорослих.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists