Ег-ног

Ег-ног

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Молоко від фермера – 1,5 л

Вершки «ТМ Молоко від фермера» 20-25% – 400 мл

Яйця курячі – 10 шт.

Цукор – 200 г

Ванілін – 2 чайні ложки

Сіль – 1 чайна ложка

Мускатний горіх  - на кінчику ножа (за бажанням)

 

Спосіб приготування:

  1. Протягом 2-3 хвилин збити яйця міксером, поступово додавати цукор і сіль.
  2. Яєчно-цукрову суміш перелити у каструлю, додати молоко, обережно перемішати ложкою. Поставити на найменший вогонь на 20-25 хвилин, помішуючи час від часу, але не доводити до кипіння.
  3. Зняти каструлю, додати вершки, ваніль і мускат. Перемішати ложкою до однорідності. Перелити у кувшин і поставити у холодильник щонайменше на півгодини, щоби напій охолов.
  4. Подавати холодним, можна прикрасити натертим шоколадом.
2014-03-02 Рецепти, інше 2234
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists