Запечена картопля у сметані

Запечена картопля у сметані

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Картопля – 800 г
Молоко від фермера – 100 мл
Сметана від фермера – 200 мл
Борошно – 30 г
Олія рослинна – 2 столові ложки
Сир Гауда – 50 г
Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

1.    Вимити і почистити картоплю. Нарізати кружечками до 2 см.
2.    Розігріти духовку до 200 градусів.
3.    Поставити на вогонь підсолену воду, відварити картоплю до готовності.
4.    Змішати сметану, молоко, борошно, сіль і перець у мисці.
5.    Подрібнити сир.
6.    Форму для запікання змастити рослинною олією. Викласти картоплю, залити сметанно-молочною сумішшю, посипати тертим сиром.
7.    Запікати у розігрітій духовці близько 20 хвилин.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists