Суп із гарбуза з вершками

Суп із гарбуза з вершками

Вам знадобляться наступні інгредієнти:

Гарбуз  - д 200г.

Соняшникова олія

Картопля - 1 шт.

Вода – 150мл.

Вершки ТМ Молоко від фермера 20% – 100мл.

Сіль

 

Спосіб приготування:

  1. Очищену і вимиту гарбуз і картоплю нарізаємо середніми кубиками і припусків на сковороді з рослинною олією.
  2. Додаємо воду і тушкуємо під закритою кришкою близько п'ятнадцяти хвилин.
  3. Готові овочі подрібнюємо у блендері або допомогою міксера. Перекладаємо в каструлю і додаємо підігріті вершки.
  4. Ставимо каструлю на вогонь, даємо супу-пюре закипіти, зменшуємо вогонь та залишаємо ще на хвилин п'ять.
  5. Солимо.

Подаємо з сухариками.

2014-03-02 Рецепти, сніданок 2441
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists