Хачапурі із сиром

Хачапурі із сиром

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Кефір від фермера – 500 мл

Яйце куряче – 1 шт.

Сіль – 1 чайна ложка

Цукор – 1 чайна ложка

Борошно пшеничне – 1 кг

Розпушувач для тіста – 1 чайна ложка

Рослинна олія – 2 столові ложки

 

Для начинки:

Бринза коров’яча (або козина) – 500 г

 

Спосіб приготування:

  1. Бринзу натерти на «буряковій» тертушці.
  2. Борошно просіяти у миску і перемішати із розпушувачем.
  3. Влити у борошно кефір, додати яйце, сіль, цукор і рослинну олію.
  4. Замісити некруте тісто і поставити до холодильника на одну годину.
  5. Розділити тісто на невеликі шматки і кожен розкачати у тонкий круглий пласт.
  6. На середину кожного розкачаного шматочка тіста покласти бринзу, зібрати краї до середини і ретельно защіпити (начинку не має бути видно).
  7. Перевернути хачапурі защіпленою стороною донизу і обережно розкачати у тонкій млинець.
  8. Розігріти сковорідку, змастити рослинною олією (можна без олії), обсмажити хачапурі на середньому вогні.
2014-03-02 Рецепти, сніданок 2274
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists