Сирні маффіни

Сирні маффіни

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Сир Адигейський - 50 г

Сир Російський – 50 г

Сир Гауда – 50 г

Яйце куряче – 1 шт.

Молоко від фермера – 250 мл

Борошно пшеничне – 250 г

Розпушувач для тіста – 2 чайні ложки

Сіль – 1 чайна ложка

Паприка молота – 1 чайна ложка

Сухий базилік – 1 чайна ложка

Рослинна олія для змащування форми – 1 чайна ложка

 

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 градусів.
  2. Просіяти борошно із розпушувачем у миску. Додати спеції і сіль, добре перемішати.
  3. Три види сиру натерти на дрібній тертушці.
  4. Молоко і яйця збити виделкою, змішати із натертим сиром, перемішати.
  5. Вилити сирно-молочно-яєчну масу до борошна, ретельно перемішати.
  6. Змастити форми для маффінів рослинною олією, вилити тісто і поставити у туховку.
  7. Випікати 20-25 хвилин.
  8. Витягнути форми із духовки, дати маффінам охолонути у формах, витягнути і смакувати.
2014-03-02 Рецепти, сніданок 2804
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists