Йогуртовий торт

Йогуртовий торт

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Йогурт ягідний від фермера  – 250 мл

Вершки «ТМ Молоко від фермера» 20-25% – 250 мл

Печиво («До чаю») – 1 пачка

Цукор – 100 г

Вершкове масло від фермера – 50 г

Желатин – 1-1,5 столові ложки

 

Для прикрашення (за бажанням):

Желе для тортів – 1 пачка

 

Спосіб приготування:

  1. Пачку печива подрібнити, змішати із м’яким вершковим маслом. Викласти у формі коржа у роз’ємну форму для тортів. Поставити у морозилку на 20-30 хвилин.
  2. Желатини замочити у воді кімнатної температури. Нагріти до розчинення і влити у йогурт.
  3. Вершки збити і обережно змішати із йогуртом.
  4. Вилити вершково-йогуртову массу на корж і дати застигнути у холодильнику.
  5. За бажанням – прикрасити желе для тортів або свіжими фруктами.

 

2014-03-02 Рецепти, Десерти 2908
Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists