Хліб «Львівський заварний з соняшником»

Склад продукту:

борошно пшеничне другого ґатунку, борошно житнє, вода питна, ядро насіння соняшника, солод житній, сіль харчова, дріжджі хлібопекарські пресовані, коріандр, цукор.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 236.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 7.0 г
  • Жирів 3.8 г
  • Вуглеводи  42.9 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t 20-25°С - 2 доби.         

More details

 
More info

Заварний хліб має яскраво виражений приємний аромат і високі смакові якості, повільніше черствіє. 

Тісто для заварного хліба готується в чотири етапи: заварка, закваска, опара і замішування тіста. При приготуванні борошно, змішане з солодом, заливають окропом, а вже потім вимішують тісто, включаючи дріжджі, сіль, прянощі та ін. Завдяки оригінальній рецептурі приготування заварний хліб має кисло-солодкий смак та просто тане у роті. Пори хліба виходять більш пружними, м’якушка – злегка волога, але не липка. Він довго не черствіє та не кришиться.

З найбільш значущих корисних властивостей такої випічки можна виділити:

  • наявність великої кількості клітковини(клітковини міститься в 5 разів більше, ніж в звичайному);
  • макро та мікро елементи на які багате борошно: кальцій, магній, фосфор, залізо, цинк, селен, вітаміни групи В.
  • здатність забезпечувати організм енергією за рахунок складних вуглеводів, що входять до складу.
  • заварний хліб низькокалорійний, легко засвоюється, покращує роботу травної системи.

Такий хліб чудово смакує з різними начинками: з ікрою та червоною рибою, з оселедцем та креветками, з шинкою та ковбасою. Скуштуйте український хліб за європейськими рецептами.

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists