Панакота ванільна з журавлиним соусом, 170 г

Склад продукту:

вершки 35%, молоко коров’яче, ванілін, желатин харчовий, журавлина, цукор.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 294.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 3.6 г
  • Жирів 11.8 г
  • Вуглеводи 44.9 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 6°С - 3 доби.

More details

Панакота ванільна з журавлиним соусом, 170 г
 
More info

Панакота – ніжний, легкий, дуже смачний десерт італійської кухні, отримав свою назву завдяки основному інгредієнту. Панакота дослівно в перекладі означає «варені вершки».

Батьківщина італійської панакоти – П’ємонт. В П’ємонті страва пройшла період становлення, швидко завоювавши серця місцевих жителів. Цікаво, що раніше панакоту готували без цукру, цукор був дуже дорогим, і желатин (важливий інгредієнт цієї страви) замінювали кісточками риб.

Зараз італійська панакота – невід’ємна частина світських обідів всієї Європи. Популярний десерт отримав чимало різних модифікацій.

Кожен покроковий рецепт має класичну основу. Відмінності полягають лише в пропорціях і додаткових інгредієнтах.

Для тих, хто сидить на дієті, береже фігуру, існує

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists