Чізкейк з вишнею

Склад продукту:

сир кисломолочний, борошно пшеничне вищого ґатунку, вершки 35%, сметана 20%, масло вершкове «Селянське», яйця курячі фермерські, желатин харчовий, вишня, цукор.

  • Енергетична цінність 100г продукту - 272.0 Ккал

Поживна цінність продукту (100 гр):

  • Білків 5.4 г
  • Жирів 15.3 г
  • Вуглеводи  27.8 г 

Термін придатності та умови зберігання: 

за t від 0°С до 6°С - 3 доби.

More details

 
More info

Чізкейк — страва європейської та американської кухні, що представляє собою сирний десерт від сирної запіканки до тістечка суфле. Перші чізкейки з'явилися в Стародавній Греції. Чізейки в Америці та Канаді готують з сиру філадельфія і його аналогів.

Історія чізкейку бере свої витоки з глибин Давньогрецької історії. Саме Греція вважається батьківщиною цього чудового сирного десерту. Чізкейк був обов’язковою стравою на столах у олімпійських атлетів та на весільних банкетах. Тоді він носив грецьку назву “placenta”. На весільний банкет цю страву готувала сама наречена, таким чином вона мала змогу всім продемонструвати свої кулінарні таланти.

Після завоювання Греції Римом рецепт чізкейку почав свою мандрівку по Европі. Ці ласощі сподобалися Юлію Цезарю, що зробило приготування чізкейку обов’язковим у будинках всієї Римської знаті. З плином років чізкейк впевнено завоював простори Європи, Сходу, Скандинавію. Невдовзі він перебрався через Ла-Манш і став національним надбанням Туманного Альбіону. А ще через деякий час чізкейк покорив і Новий Світ.

В наш час розрізняють 2 традиції в приготуванні чізкейків: англійську та американську. Принципова різниця полягає в термічній обробці десерту.

Американський чізкейк, можна сказати, отримав свій основний інгредієнт за примхою долі. Один з американських молочників дуже любив французький сир невшатель. Але купувати його було за дорого. Тому намагаючись відтворити смак невшателя, він проводив експерименти. Саме під час одно з експериментів молочник і створив м’який вершковий сир. Спробувавши в знайомих під час гостини чізкейк, він попросив господиню приготувати такий самий десерт з його інгредієнтів, серед яких і був вершковий сир. Ось так і був створений класичний чізкейк «Нью-Йорк». 8 років по тому, в 1880 році, імперська сироварна компанія Нью-Йорка почала масове виробництво сиру марки «Філадельфія», який зараз являється основною складовою чізкейка в Америці.

Англійський же чізкейк, по аналогії з американським, теж має в своїй основі пісочний корж. А ось наповнення готують з перетертого через сито сиру (можна замінювати частину домашнього сиру на вершковий), який збивають з вершками, цукром та пряностями. Іноді до цієї суміші додають розчинений у вершках желатин. В англійському чізкейку сирну масу необхідно збити до пишного стану. Потім перелити її на пісочний корж, прикрасити фруктами та цукатами, й відправити в холодильник до повного застигання (мінімум – на 2 години, оптимально – на ніч). Випікання не передбачено рецептурою англійського чізкейка.

В асортименті мережі магазинів "Молоко від фермера" різноманітні смаки чізкейків: Чізкейк з апельсином, Чізкейк з вишнею, Чізкейк з персиком, Чізкейк з полуницею, Чізкейк з чорницею, Чізкейк з шматочками шоколаду, Чізкейк шоколадний з апельсиновим бісквітом, Чізкейк з лавандою. В основі натуральні продукти власного виробництва.

Чізкейк з апельсином

 

Continue shopping Compare

has been added to your wishlist.

Continue shopping My wishlists